Bizi Arayın
0850 441 88 01
Pazartesi-Cuma
09:00-18:00
Festival denince akla çok coşkulu ve eğlenceli sahneler geliyor.
Son yıllarda dünyayı kasıp kavuran Holi Festivali, Türkiye’de de giderek popüler olmaya başlayan parti tercihleri arasına girdi.
Hint kültürünün en büyük festivallerinden biri olan ve renklerin festivali olarak bilinen Holi Festivali, baharın gelişini kutlamak üzere kış ayının son dolunayında kutlanıyor.
Holi Festivali, Hindistan’da kutlanan antik ve yöresel bir Hindu festivaliyken şimdilerde artık dünyanın pek çok ülkesinde zaman ve mekana bağlı kalmaksızın kutlanan global bir eğlene kültürü haline gelmiştir.

Holi Festivali sırasında kast, sosyal sınıf ve dini ayrımlar tamamen ortadan kalkıyor. Holi Festivali’nin amacı, tüm kültür ve dinden insanları bir araya getirmek.Geleneksel Holi Festivallerde insanların birbirini boyamak için kullandıkları renklerin de bir anlamı var elbette.
Hint kültüründe ;
Kırmızı masumiyeti,
Yeşil canlılık ve enerjiyi,
Mavi sakinliği,
Sarı ise dindarlığı simgeliyor.

Dünyada renklerin festivali olarak bilinen Holi Festivali’nde insanlar hazırladıkları boyaları birbirlerine fırlatarak baharın gelişini kutluyorlar.
Holi Festivali Nedir?
Holifest boyası , Colorfest boyası , festival boyası , toz boya , parti boyası gibi değişik bir çok isim ile bilinen Holifest boyası ; gıda ürünlerinden üretilmiş olduğundan dolayı insan sağlığına hiçbir zararı yoktur. Boya içerisinde kimyasal madde yer almaz. Dolayısıyla, boyayı fırlattığınızda insana veya çevreye herhangi bir zarar vermez.Doğal maddeler üretildiğinden yan etkisi de bulunmaz.  

Holifest boyaları festivallerde, üniversite partilerinde, mezuniyet törenlerinde, doğum günlerinde ve neşeli partilere renk katan önemli bir ürün haline geldi.
Peki , Holi Boyası Nedir?
senin hayalin ne renk?
cesur ol ,rengini belli et!
© 2020 Kneitz. Tüm Hakları Saklıdır.
Bizi Arayın
0850 441 88 01
E-posta
info@kneitz.com.tr